FREE PRIVATE BEDROOM SUITE FOR A NATIVE MANDARIN STANDARD CHINESE SPEAKER

gaoyifan 发表于 2016-2-17 22:35:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 打印 上一主题 下一主题
招租信息
招租形式: 卧室招租 
租房方式: 长租(不上Lease) 
位置: 弗吉尼亚 » Tysons Conner附近
寻找性别: 男 女 
理想价格: <399 USD
联系方式: 隐藏内容

现在已经开放注册,快来加入我们吧!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
We are a welcoming American husband and wife with two young children (a four year old girl and a seven year old boy) seeking a native Mandarin Standard Chinese speaker to live in our spacious home and teach our children Chinese daily.  Our children have been studying Chinese for over two years and have a fundamental understanding of the language.  We provide a free bedroom suite (utilities included) on its own floor with its own living room, kitchenette, dining area, and bathroom in exchange for three hours per day of Chinese language tutoring, six days per week.   We live in a pleasant neighborhood in Vienna, VA near Tyson's Corner.  We prefer a long term arrangement.  Kindly contact Mark and Melonie to discuss further on gmbendza@gmail.com or 571-488-7763.  Thank you.
这个人很懒,都没有签名!

精彩评论9

正序浏览
zhaozu 发表于 2016-2-18 20:01:49 | 显示全部楼层

gaoyifan 发表于 2016-2-19 22:32:55 | 显示全部楼层

楼主| gaoyifan 发表于 2016-2-20 17:00:32 | 显示全部楼层

靠谱信息,不是中介,本人现在就是他们的家教,如果有疑问也可以留言咨询我。

楼主说一下具体情况啊  详情 回复 发表于 2016-2-28 15:08

楼主| zhaozu 发表于 2016-2-21 11:07:49 | 显示全部楼层

顶顶顶

gaoyifan 发表于 2016-2-24 22:35:49 | 显示全部楼层

依然欢迎有意向者联系主人,夫妻二人绝对算是美国的精英家庭了,两个孩子也特别可爱!有什么问题也可以私信我咨询。挺不错的机会,心动不如行动哦~

楼主| gaoyifan 发表于 2016-2-28 14:41:24 | 显示全部楼层

顶一个~希望帮他们找到真正适合的人

楼主| JunoWu 发表于 2016-2-28 15:08:39 | 显示全部楼层

gaoyifan 发表于 2016-2-20 17:00
靠谱信息,不是中介,本人现在就是他们的家教,如果有疑问也可以留言咨询我。

楼主说一下具体情况啊

基本情况就是上面描述的呀,一周六天教课换取免费住宿,父母是美国精英,孩子非常可爱,房子很大。如果有意向可以直接联系主人,联系方式已经写在上面了。如果有什么想问的可以留言问我,因为我现在在做这个家教所以  详情 回复 发表于 2016-2-28 15:55

gaoyifan 发表于 2016-2-28 15:55:05 | 显示全部楼层

JunoWu 发表于 2016-2-28 15:08
楼主说一下具体情况啊

基本情况就是上面描述的呀,一周六天教课换取免费住宿,父母是美国精英,孩子非常可爱,房子很大。如果有意向可以直接联系主人,联系方式已经写在上面了。如果有什么想问的可以留言问我,因为我现在在做这个家教所以比较了解。

楼主| gaoyifan 发表于 2016-3-29 11:11:04 | 显示全部楼层

欢迎咨询主人~